۲۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۳۶

سعیدی:

تولیدات صدا و سیما در راستای احیای فرهنگ عفاف و حجاب باشد

تولیدات صدا و سیما در راستای احیای فرهنگ عفاف و حجاب باشد

قم - خبرگزاری مهر: امام جمعه قم با انتقاد از پخش برخی برنامه‌های صدا و سیما در راستای ضدیت با فرهنگ عفاف و حجاب بیان داشت: تولیدات صدا و سیما باید در راستای احیای فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام سید محمد سعیدی قبل از ظهر دوشنبه در همایش عفاف و حجاب که با حضور استاندار، مسئولان استانی و بانوان فرهنگی، بسیجی و طلاب خواهر جامعة الزهرای قم برگزار شد، نقش صدا و سیما را در نهادینه کردن فرهنگ‌ها موثر و قابل تأمل دانست و افزود: متأسفانه برخی از برنامه‌های پخش شده در رسانه ملی با فرهنگ عفاف و حجاب منافات دارد و تولیدات صدا و سیما باید به گونه‌ای باشد که این فرهنگ را در جامعه ترویح و نهادینه کند.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم ادامه داد: برای مثال در مصاحبه‌هایی که از راهپیمایی مردم در مناسبت‌های مختلف پخش می‌شود گزارشگران از افرادی مصاحبه می‌گیرند که وضع حجاب و ظاهر آنها اصلا مناسب نیست؛ با پخش این تصاویر چه چیزی می‌خواهد ثابت شود این همه کار و این همه حضور در صحنه و راهپیمایی‌ها هم به خاطر همین حفظ حجاب و حرمت‌ها در جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: این تصاویر باید به صورت شطرنجی پخش شود و در این کار توجه به دو نکته ضروری است یکی این که به این افراد گفته می‌شود که حضور شما با این وضعیت در راهپیمایی درست نیست و دیگر این که پخش ناموس یک مسلمان در سیما به این صورت جایز و درست نیست. 

سعیدی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: اسلام بانوانی را شایسته می‌داند که از امر خدا اطاعت و از گناه بپرهیزند و برای رسیدن به این هدف بزرگ یعنی داشتن بانوان شایسته در جامعه توجه به دو نکته اصلی یکی دعا و توکل و دیگری امر به معروف و نهی از منکر ضروری است.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم تذکر لسانی را اولین و مهمترین شیوه امر به معروف خواند و افزود: تذکر باید با زبان عاطفه و محبت باشد تا در دلها نفوذ کند و در مرحله اول از زبان تند و به وحشت انداختن مردم باید پرهیز شود.

قانون گسترش راهکارهای اجرایی عفاف و حجاب در کشور اجرایی شود

سعیدی ادامه داد: اگر بخواهیم فریضه امر به معروف و نهی از منکر در تمام ابعاد و به خصوص بعد عفاف و حجاب در جامعه پیاده شود باید ساز و کار مناسب آن تدوین شود و قانون گسترش راهکارهای اجرایی عفاف و حجاب نیز ساز و کار مناسبی در این جهت است که باید هر چه سریعتر اجرایی شود.

وی بر لزوم انجام کار فرهنگی در این خصوص تأکید کرد و افزود: اگر فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه نهادینه شود نه تنها صحبت از مصونیت خود فرد است بلکه خانواده و جامعه نیز از بسیاری از گزندها مصون می‌ماند و آمار طلاق که در حال حاضر 49 درصد از آن ریشه در بی‌حجابی و بی‌عفتی در خانواده دارد به شکل قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

کد خبر 1100742

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha